You are currently viewing Godt i gang: Borgmester på ambassadørtur i skoven

Godt i gang: Borgmester på ambassadørtur i skoven

  • Post author:
  • Post category:NYHEDER

Gribskov Kommunes borgmester, Anders Gerner Frost, deltog torsdag i sin første gåtur som ambassadør for Gribskov Går Sammen.

I gang igen. Efter nogle hårde vintermåneder med forsamlingsforbud på fem personer, er der nu gang i Gribskov Går Sammen.

Torsdag formiddag tog borgmester i Gribskov Kommune, Anders Gerner Frost, på sin første gåtur som ambassadør for projektet, der frem til og med oktober 2022 skal motivere borgere i Gribskov Kommune til mere aktivitet i naturen i form af gå-fællesskaber.

”Hele ambitionen bag projektet har jeg haft lyst til at støtte og synliggøre,” siger Anders Gerner Frost, som er glad for rollen som ambassadør for Gribskov Går Sammen.

Gribskov Går Sammen på tur med ambassadør Anders Gerner Frost.

Gåtur med gode snakke

Med højt humør dukkede Anders Gerner Frost op på Mårum Station, hvor turen anført af gå-vært Signe Narp, gik rundt i skoven og rundt om Gantekrogssø. En smuk tur på knap fem kilometer, hvor deltagerne fik mulighed for at veksle nogle ord med borgmesteren og samtidig fik rørt sig i det skønne vejr, hvor solen af og til tittede frem.

”Det var rigtigt hyggeligt, som jeg havde håbet på. Søde mennesker, som jeg ikke kender, gode snakke, jeg forsøgte at få talt med alle, der var med på turen,” siger Anders Gerner Frost.

Vil give noget positivt videre

Efter de sidste af de cirka 5.000 skridt satte borgmesteren nogle ord på gåturen og rollen som ambassadør for Gribskov Går Sammen.

”Jeg håber at få det ud af rollen som ambassadør, som jeg fik i dag. Jeg har fået god energi og brudt min normale kontordag op og været ude at bevæge mig – og så har jeg mødt nogle dejlige mennesker,” siger Anders Gerner Frost.

Derudover håber borgmesteren, at han kan være med til at give noget positivt til andre, som måske sidder derhjemme lige nu i coronatiden – måske alene, når der nu er mulighed for at mødes mere end fem personer for at gå en organiseret tur.

De kommende måneder skal Anders Gerner Frost med på flere gåture, hvor personer fra Gribskov Kommune også er meget velkomne til at deltage og får mulighed for at komme i dialog med borgmesteren om alt mellem himmel og jord.

Så længe der er et forsamlingsforbud på 25 personer på gåturene er tilmelding nødvendig. 

Læs mere om og tilmeld dig Anders Gerner Frosts gåture.