You are currently viewing Få en gratis start-pakke til din forening

Få en gratis start-pakke til din forening

  • Post author:
  • Post category:NYHEDER

Gribskov Går Sammen vil skabe lokale gå-fællesskaber i det rige og mangfoldige foreningsliv, vi har i Gribskov Kommune.

Derfor tilbydes idrætsforeninger, kulturforeninger, frivillige sociale foreninger, patientforeninger, naturforeninger og alle andre foreninger i Gribskov lige nu en gratis start-pakke til at sætte gang i lokale gå-fællesskaber.

Start-pakken til foreninger indeholder:

  • Introduktion til Gribskov Går Sammen
  • Gratis uddannelse af gå-værter
  • Tøj til gå-værter (hættetrøje, t-shirts, refleksvest)
  • 200 kr. til snacks på de første ture
  • Deltagelse på Nordsjællands Vandrefestival 2022

 

Lokal forankring af gå-fællesskaber er bæredygtigt og giver nye muligheder

Foreningslivet i Gribskov har allerede mange stærke fællesskaber, som kan spille en afgørende rolle for gå-fællesskabernes bæredygtighed. Ved at lave gå-fællesskaber i allerede etablerede aktivitetsfællesskaber forbedrer vi muligheden for at gå-fællesskaberne forbliver aktive og giver mulighed for at invitere endnu flere af vores medborgere ind i det etablerede foreningsliv.

Ved at blive en del af Gribskov Går Sammen bliver foreningerne en del af et bredt netværk, der er med til at samle kommunen på tværs af den offentlige sektor, det private erhvervsliv og civilsamfundet. Foreningerne får en endnu stærkere social profil og styrker den lokale sammenhængskraft markant.

 

Sådan kan din forening blive en del af Gribskov Går Sammen

Vi holder et kort webinar for alle interesserede foreninger tirsdag d. 21/9 kl. 19.00-20.00, hvor I kan høre nærmere om Gribskov Går Sammen og få svar på eventuelle spørgsmål.

Tilmelding til gratis webinar sker på: www.dgi.dk/202118009002

 

Man er allerede nu også velkommen til at kontakte projektmedarbejder Amalie Kastoft-Christensen, amalie.kastoft.christensen@dgi.dk eller telefon 20 51 78 34, hvis man har en forening, der vil gøre brug af start-pakken.