You are currently viewing Gang i rollator-venlige gåture i Gribskov

Gang i rollator-venlige gåture i Gribskov

  • Post author:
  • Post category:NYHEDER

I Gribskov Går Sammen vil vi gerne have alle med ud at gå, så derfor søger vi gå-værter, der har lyst til at arrangere nogle gåture, der er særligt tiltænkt personer, der ikke er så godt gående.

“Nogle af os af os har problemer med bentøjet, så vi kan ikke springe i bilen og gå lange, ture i raskt tempo ude i skoven, men der er andre muligheder” siger Gran, der har været gå-vært i Gribskov Går Sammen og har gået ture med Ældre Sagen gennem de sidste 5 år.

Korte ruter på sikkert underlag

Man skal derfor have lyst til at lave nogle gåture, der ikke er så lange, og hvor ruten er lagt, så den foregår på et jævnt, stabilt og sikkert underlag hele vejen. Det er også vigtigt at der er tid til pauser undervejs, meget gerne med mulighed for at tage et hvil på en bænk.

Er man ikke lokalkendt, men stadig gerne vil være med til at gøre en forskel ved at invitere ud på rollator-venlige ture, hjælper vi i Gribskov Går Sammen med forslag til forskellige ruter.

Alt det og meget mere snakker vi om til mødet den 14. juni, så vi får klædt nye gå-værter på til at planlægge gode gåture med personer, der ikke er så godt gående og som eventuelt bruger stok, rollator, kørestol eller andre hjælpemidler.

Mødet holdes i denne omgang i Helsinge, men bor du i Græsted, Gilleleje, Tisvilde eller et andet sted i kommunen, og har du lyst til at tilbyde denne type gåture i dit lokalområde, så er du også meget velkommen til at deltage i mødet og blive inspireret.

Mødet er gratis og ganske uforpligtende. Så hvis du bare er lidt nysgerrig og måske ikke helt sikker på om du selv vil være gå-vært, er du også meget velkommen til at deltage.

Der bliver budt på sandwich og kaffe.

Praktisk information:

  • Tirsdag den 14. juni kl. 12.00-14.00
  • Frivilligcenter Helsinge, Vestergade 4, 3200 Helsinge
  • Gratis at deltage (tilmelding nødvendig af hensyn til forplejning)
  • Tilmeld dig her