You are currently viewing Rollator-venlige mandagsgåture i Helsinge

Rollator-venlige mandagsgåture i Helsinge

  • Post author:
  • Post category:NYHEDER
Savner du ind imellem at komme ud og gå en tur og møde nogle søde og rare mennesker? Og er du gangbesværet og bruger måske måske stok, rollator, kørestol eller andre hjælpemidler, som gør at det måske kan være lidt svært at komme ud at gå en tur?
 
I Gribskov Går Sammen arbejder vi for at skabe lokale gå-fællesskaber for personer, der ikke er så godt gående.
 
Vi starter med et par ture i Helsinge de kommende to mandage.
 
Her har den engagerede Helsingeborger, Ole Gran Jacobsen, taget initiativ til at gå en kort rollator-venlig tur mandage formiddag (d. 20/6 og 27/6) på et sikkert stisystem, fri for gennemkørende trafik og med ny og jævn belægning, som gør det sikkert og trygt at gå – også med rollator eller som kørestolsbruger.
 
Turen starter på parkeringspladsen udenfor Frederiksborgvej 42, og herfra går ruten ad Frederiksborgvej-Ammendrupvej og Byholmvej, til vi kommer til den hyggelige sti, der fører forbi en lille sø tilbage til Ammendrupvej, hvorfra vi igen hurtigt kommer tilbage til Frederiksborgvej.
 
Turens samlede længde er 1,7 km.
 
Vi går i et roligt tempo og holder stop undervejs, og sørger for at vi alle kan følge med. 
 
Læs mere om turen på mandag den 20. juni her:
 
Læs mere om turen mandag den 27. juni her:
 
Send gerne en sms eller mail til Ole Gran, hvis du vil med, så har han en ide om hvor mange vi bliver. SMS til 61 79 50 25 eller mail til rollator3200@gmail.com