You are currently viewing Nordsjællands Vandrefestival står for døren

Nordsjællands Vandrefestival står for døren

  • Post author:
  • Post category:NYHEDER

I næste uge slår vi for andet år i træk dørene op til Nordsjællands Vandrefestival. Her byder programmet på et hav af gåture, spændende oplæg, foredrag og inspirerende debatter, hvor du får den nyeste indsigt, viden og inspiration om, hvad vandring og gåture gør for os som mennesker. 

Esrum Kloster & Møllegård lægger igen i år smukke rammer til festivalen, som byder på to spændende konferencedage og en folkefest.

Konferencedagene foregår torsdag den 25. august og fredag den 26. august, og er bygget op i to tematiske hovedspor; Sundhed og Arbejdsliv.

Her kan du deltage i to spændende dage med spændende oplæg, workshops, paneldebatter, walk-and-talks og vandringer i Nordsjællands smukke natur.

Vi gør plads til netværk og sparring i løbet af dagene, så du kan rejse hjem med ny viden og inspiration til handling og måske forandring i din måde at arbejde med gang- og vandring på.

Om lørdagen den 27. august er der folkefest på Esrum Kloster & Møllegård, hvor festivalpladsen fyldes af oplægsholdere og vandreentusiaster, som deler ud af deres oplevelser og erfaringer med at vandre sig til et godt liv. Adgangen til festivalpladsen er gratis for alle og kræver ingen tilmelding.

Hele ugen – fra mandag til søndag – står i gang og vandringens tegn. Både korte og lange gåture. 

Læs om alle turene her og kom med os ud at gå.

Se mere om programmet for hele festivalen her, hvor der også er information om tilmelding.