You are currently viewing Gå efteråret i møde med skønne aftenture i Tisvilde

Gå efteråret i møde med skønne aftenture i Tisvilde

  • Post author:
  • Post category:NYHEDER

Kom med gå-vært John og Gribskov Går Sammen ud og oplev årstiderne skifte.

Siden starten af maj måned har John så godt som hver eneste mandag inviteret på flotte gåture i Tisvilde hegn og Tibirke bakker. Selvom de lange lyser aftener går på hæld, kan du stadig komme med ud og opleve den smukke nordsjællandske natur, når John står klar til tur de kommende mandage kl. 19.00 på parkeringspladsen foran Tibirke Kirke.

De kommende mandage i september kan du komme med ud og mærke efterårets komme, når John fortsætter sine populære aftengåture i Tisvilde. Det er ganske gratis at gå med og kræver ingen tilmelding. Bare mød op kl. 19.00 på p-pladsen ved Tibirke kirke.

Årstiderne skifter og vi vinker nu stille og roligt farvel til de lange lyse aftener, vi har nydt så godt af over sommeren. Overgangen til efteråret opleves bedst ude i naturen, og med det smukke nordsjællandske landskab får man næsten ikke en bedre kulisse til at gå efteråret i møde.

Billede fra aftengåtur i 16. maj 2022. Fotograf: John Graffmann.

 

Mandag den 5. september: Tur til Tisvilde Hegn

Aftenturen mandag den 5. september går til Tisvilde hegn. Vi går ind gennem skoven og gør et par mindre ophold undervejs. Turen er ca. 6 km., og vi går i raskt tempo. 
Gåturen varer ca. 1,5 time.
 

Find turen på vores kort her.

 

Mandag den 12. september: Tur til Tisvilde Bakker  

Aftenturen mandag den 12. september går til Tibirke Bakker. Her går vi ad de mindre stier ind gennem skoven og ud mod Tibirke bakker, hvor vi nyder den storslåede udsigt. Turen er ca. 6 km lang og vi går i raskt tempo.

Find turen på vores kort her.

 

Mandag den 19. september: Stille tur med trækfugle og kaffe 

Mandag den 19. september går turen til Holløse bredning, hvor vi forhåbentlig vil se en masse trækfugle. Der kan godt være vådt, så praktisk fodtøj anbefales, og husk en regnjakke, hvis det skulle regne.

Turen er ca. 4 km. og foregår i forholdsvis stilhed, så vi ikke skræmmer dyrene væk. Der bliver dog masser af mulighed for at snakke sammen efterfølgende, da der bydes på kaffe/te og kage i Gretely – Tisvildes kunsthus, lige ved siden af Tibirke kirke – efter turen.

Find turen på vores kort her.

 

Praktisk info:

Vi mødes kl. 19.00 på den store parkeringsplads foran Tibirke kirke, Kirkevej 2, 3220 Tisvildeleje. Her starter og slutter alle turene.

I tilfælde af udsigt til vedvarende regn aflyses turene.

 

Alle, der har tid og lyst, er velkomne til at gå med. Så snør skoene og gå med på nogle hyggelige og utrolig smukke aftenture. Det er ganske gratis og uden tilmelding.

Har du spørgsmål til turene, er du velkommen til at skrive til John, der er gå-vært, og høre mere på mail: j.graffmann@gmail.com.