You are currently viewing Velbesøgte aftenture i Tisvilde

Velbesøgte aftenture i Tisvilde

  • Post author:
  • Post category:NYHEDER

Et gå-fællesskab i Tisvilde er blevet bygget op over de seneste mange måneder, hvor John så godt som hver mandag aften har inviteret på flotte gåture i Tisvilde hegn og Tibirke bakker. 

På mandag er sidste aftentur med John i denne omgang, og denne mandag afslutter vi turen med kaffe, te og kage i Gretely. 

Mange har gået med på de hyggelige og ikke mindst flotte ture i Tisvilde Hegn og Tibirke bakker de seneste mange mandage, og oplevet hvordan naturen har ændret sig over foråret, sommeren og nu hvor det er blevet efterår, og de lyse aftener er blevet kortere.

Stille tur med trækfugle og kaffe 

På denne “sidste” aftentur mandag den 19. september går turen til Holløse bredning. Her håber vi at se en masse trækfugle. Der kan godt være vådt, så praktisk fodtøj anbefales, og husk en regnjakke, hvis det skulle regne.

Turen er ca. 4 km. og foregår i forholdsvis stilhed, så vi ikke skræmmer dyrene væk.

Der skal dog nok bliver masser af mulighed for at snakke sammen efter turen, da John har sørget for, at vi kan slutte af med kaffe, te og kage i Gretely, som er Tisvildes kunsthus, lige ved siden af Tibirke kirke.

Praktisk info:

Turen foregår mandag den 19. september.
Vi mødes kl. 19.00 på den store parkeringsplads foran Tibirke kirke, Kirkevej 2, 3220 Tisvildeleje.

Find turen på vores kort her.

Alle, der har tid og lyst, er velkomne til at gå med. Det er ganske gratis og uden tilmelding.

Har du spørgsmål til turene, er du velkommen til at skrive til John, der er gå-vært, og høre mere på mail: j.graffmann@gmail.com.