You are currently viewing Gå en tur og smag på Det Våde Får

Gå en tur og smag på Det Våde Får

  • Post author:
  • Post category:NYHEDER

Der er en hyggelig gåtur og lækre smagninger på menuen, når turen går til Det Våde Får lørdag den 8. oktober.

En gåtur på cirka fem kilometer fra Det Våde Får til Langdysserne i Valby Hegn efterfulgt af rundvisning på Tolykkegård, hvor Det Våde Får holder til, samt mikro-ølsmagning med tre forskellige øl og fire forskellige tapaspølser. Det er den delikate kombination, som Gribskov Går Sammen tilbyder lørdag 8. oktober.

”Nu kombinerer vi gåturen med et besøg hos en lokal fødevareproducent. Og til den her tur har jeg lavet en aftale med Henrik Koch, som ejer Det Våde Får,” siger Jane Sunesen, der er projektleder for Gribskov Går Sammen og selv er vært for nogle af gåturene.

Motion, øl og fællesskab

På Tolykkegård, hvor Det Våde Får holder til, glæder Henrik Koch sig til at være en del af temagåturen.

“Øl og nærvær, gåtur og fællesskab – det er for mig vigtige ingredienser, når vi taler trivsel og sundhed. Jeg har i mange år haft et ønske om, at få flere mænd med udendørs i fællesskaber. Det håber jeg på, at vi kan lokke nogen til med det her tiltag – altså først motion og så en belønning i den anden ende,” siger Henrik Koch og fortsætter:

”For mig er øl vejen til, at vi rykker tættere sammen og kommer hinanden ved. Er der noget bedre end en god øl og godt selskab efter en omgang frisk luft og et par kilometer i benene?”.

Det er frivilligt, om man vil købe ind på mikrosmagningen af øl og pølser. Det koster 60 kr. for at smage tre forskellige øl og fire forskellige tapaspølser. Man tilmelder sig smagningen ved at indbetale på Mobilepay på 490223 og skrive “gå sammen” i beskeden. Man er også velkommen til at deltage i gåturen uden at smage på øllet og pølserne, som er produceret med råvarer fra Tolykkegård.

Man kan læse mere om tematuren her.

Marianne Johnsen & Henrik Koch, Det Våde Får