You are currently viewing På tur med kage & kaffe hos Salekildens

På tur med kage & kaffe hos Salekildens

  • Post author:
  • Post category:NYHEDER

 Pressemeddelelse:

Oplev Salekildens Kaffe & Kage og nyd en hyggelig dag med motion og lækkerier i det smukke, blomstrende Nordsjælland

Gribskov Går Sammen og Salekildens Kaffe & Kage inviterer alle til en oplevelsesrig eftermiddag, søndag d. 14. Maj fra kl. 13.15.

Caféens ejer Lotte, åbner dørene, og byder gæsterne indenfor, hvor du får en kort fortælling om caféens historie, og passionen der ligger bag bage- og kagekunsten.

Efterfølgende får vi lidt motion med en gåtur på 8 km. På turen har man rig mulighed for at se naturen genopvågne efter vinterens kolde greb. Landskabet er nemlig i fuld forvandling, med en masse lysegrønne nuancer for spirerne blomster.

“Skoven og markerne står i sin smukkeste og fineste påklædning lige nu, og det samme kan man sige om Lottes kager, så for både øjet og ganen, byder det på gode oplevelser”, siger gå-vært på turen Jane Sunesen.

Programmet for dagen:

13.15-13.30 Ankomst til Salekildevej 16, Valby, 3200 Helsinge

13.30-13.50 Velkommen og en kort fortælling og cafeen

13.50 – 14.00: Første smagning af kage

14.00 – 15.30: Gåtur på 8 km til og i Valby Hegn – måske med en småkage i tasken – og nydelsen af det smukke, blomstrende Nordsjælland

15.30 – 16.30: Retur til caféen og mulighed for køb af kaffe og kage

Mødestedet er udenfor Salekildens cafe, og da der kun er plads til 50 siddende gæster, er det først til møllen, for at kunne opleve deres hjemmebag, og kaffe. Alle er selvfølgelig velkommen på gåturen.

For yderligere information kontakt Jane Sunesen, 22478704, janesunesen@hotmail.com

Deltagere i Gribskov går sammen