You are currently viewing En succesfuld heldagsarrangement med naturvin, vandring, akustisk musik og fællesskab.

En succesfuld heldagsarrangement med naturvin, vandring, akustisk musik og fællesskab.

  • Post author:
  • Post category:NYHEDER

En succesfuld heldagsarrangement med naturvin, vandring, akustisk musik og fællesskab.

En heldags oplevelse i Nordsjælland blev en bragende succes, da omkring 40 deltager samledes for at nyde alt det bedste, regionen havde at tilbyde. Arrangementet, der var arrangeret af Gribskov Går Sammen, Garbolund Vingård, og Tisvildevejen, havde det hele – smuk naturvandring, vinsmagning og en hyggelig atmosfære, der skabte uforglemmelige minder.

En fornøjet deltager udtrykker så fint:

 ”Rigtig god planlægning, skøn morgenkaffe med nybagte tebirkes/croissanter/snegle, smuk smuk vandrerute, pitstop undervejs med smagning på 3 forskellige naturvine – og belønningen efter 15 km. Dejlig velfortjent frokost på Garbolund ikke at forglemme kaffen og kagerne akkompagneret af sing- and songwriter Mikkel Westh. Perfekt dag i perfekt selskab med søde mennesker”. 

Vi er dybt taknemmelige for alle deltagerne, der gjorde denne dag til en så stor succes. Jeres deltagelse og glæde gjorde det hele værd. Vi vil også gerne takke Tisvildevejen og Garbolund Vingård for jeres samarbejde og bidrag til at arrangere denne fantastiske dag.

Vi ser frem til at kunne invitere jer til flere lignende begivenheder i fremtiden, hvor Nordsjællands natur og lokale aktører vil fortsætte med at imponere og begejstre.