HVAD ER EN GÅ-VÆRT?

Kunne du tænke dig at blive gå-vært for et gå-fællessskab?

Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Bliver du begejstret af at gå ture i det fri, og vil du elske at give noget af det videre til menneskene omkring dig?

Bliv en del af et stærkt fællesskab, og vær med til at få flere danskere ud at gå.

Ønsker du at prøve dig selv af i en ny rolle, og er du tiltrukket af personlig udvikling og det at være en del af noget større?

Så er rollen som gå-vært måske lige noget for dig.

En gå-vært er ikke nødvendigvis én, der går superlangt eller hurtigt. Det er nærmere en person, som har en god energi og evner at favne en masse forskellige mennesker.

At være gå-vært er frivilligt arbejde, men du bliver en del af et stort netværk, der hjælper dig på vej. 

Du skal være en god vært for dem, der gerne vil gå sammen med dig, og så skal du have lyst til at arrangere ture for andre. Det kræver ikke, at du kan gå langt eller hurtigt.

Skal jeg gå flere gange om ugen?
Det er op til dig, hvor ofte du vil gå. Nogle gør det kun én gang om måneden, mens andre bare ikke kan få nok. Det bestemmer du selv i dit fællesskab. Det er nemlig dit helt eget!

At være gå-vært er frivilligt arbejde, men du får kompetencer, nye venskaber og oplevelser gennem gå-netværket – og samarbejdet med Gribskov Går Sammen.

Du bliver flot klædt på, så dine omgivelse kan se, at du er gå-vært og tør spørge dig til råds, i forhold til hvornår og hvordan de kan komme med i et gå-fællesskab.

 

 

‘Jeg får energien 10 gange igen’, siger de værter, vi har talt med. 

Du vil opleve, at du ikke bliver træt, men tværtimod får luft og overskud i din hverdag. Den måde du og dit nabolag forpligter hinanden på gør, at du naturligt også kommer i form. 

Men en ting er det fysiske aspekt, men noget andet er, at du udvider dit netværk, forbedrer din søvn, din glæde og dit overskud.

 

 

Kontakt Jane Sunesen på mail jane.sunesen@dgi.dk eller telefonnummer 22 47 87 04

 

 

FIND DIN GÅ-VÆRT HER

På knappen herunder kan du se en oversigt over alle gå-værterne og se, hvilke ture de har planlagt.

AMBASSADØRER

Anders Gerner Frost

Anders Gerner Frost

Jeg synes at projekt ”Gribskov Går Sammen” er et rigtigt godt initiativ, som kan være med til at vi alle tænker over at blive bedre til at bevæge os – hvilket jeg selv i høj grad har brug for. Det at gå, kan skabe gode og vigtige fællesskaber. Og endelig synes jeg, det er en god ny måde at være i dialog med borgerne på, samtidig med at vi ser et nyt område af vores smukke kommune, mens vi er i bevægelse.
SE GÅTURE
Tonny Nalepa Jensen

Tonny Nalepa Jensen

Efter uddannelsen blev Den Kongelige Livgarde min næste arbejdsplads fra 1985 – 1999. Jeg har flere gange været udsendt og tjent Danmark under fremmede himmelstrøg. Jeg har i en periode drevet egen virksomhed i kommunen, og i dag arbejder jeg for en virksomhed, hvor vi producerer møbler af genanvendte materialer, som får nyt liv i vores hænder.
SE GÅTURE
Kristoffer Høy Sidenius

Kristoffer Høy Sidenius

Jeg har takket ja til at blive ambassadør i Gribskov Går Sammen, fordi det er et fremragende projekt, og fordi jeg elsker at gå! At gå sætter altid nye tanker i gang, og samtaler flyder let på gåture. I mit arbejdsliv går jeg MUS med alle mine ansatte. I mit privatliv holder jeg af lange gåture både i storbyer og i naturen – særlig tydelig står gåture i London med mine børn og en vandreferie i Chamonix. Jeg ser frem til at gå med dem, der har lyst til at gå med mig og tale om uddannelse og hvad der ellers lige måtte dukke op undervejs.
SE GÅTURE
NY AMBASSADØRER KOMMER SNART

Kommer snart

INFORMATIONSMØDER

en dejlig gå tur

Vi har i øjeblikket ingen planlagte infomøder for kommende gå-værter.

Men vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i at blive gå-vært. Så tager vi en snak, hvor du får viden og værktøjer, og vi klæder dig godt på, så du er klar til at gå i gang med dit eget gå-fællesskab.

Du får hjælp til at finde ud af, hvad der skal kendetegne netop dit gå-fællesskab.

Vi tager en dialog om, hvordan du kan markedsføre dig lokalt, så du får folk med ud at gå, og så får du udleveret flot tøj, så andre kan se, at du er en del af Gribskov Går Sammen.

Du er meget velkommen til at kontakte Jane Sunesen på mail jane.sunesen@dgi.dk eller på telefonnummer +45 22 47 87 04, hvis du gerne vil høre mere om rollen som gå-vært.

VI KLÆDER DIG PÅ

Vi sørger ikke bare for at klæde dig på fagligt, til at starte dit eget gå-fællesskab op.

Vi klæder dig også på, så du er nem at spotte, så deltagerne i dit gå-fællesskab ved, hvem de skal henvende sig til. 

Lige nu kigger vi blandt andet på t-shirts og hættetrøjer, men mere om det når du kommer til informationsmødet. 

Vi klæder dig godt på

ANBEFALINGER TIL TURE

Ruter i Søborg

Ved Søborg finder du to forskellige ture.
Turen ved Søborg Slotshave, Slotsruin og Landsby er 2,6 km., mens turen ved Søborg, by, slot, Kongshave og Sø er 4,6 km. lang.

Læs mere

Ruter i Tisvildeleje

Ved Tisvildeleje finder du to forskellige ture.
Fra Skovporten og forbi Kong Hans høj og langs skovkanten hjem er 3,06 km, turen fra Tibirke Kirke – rundt om bakkerne – til udsigten og gennem skoven hjem er 4,85 km. lang.

Læs mere

Ruter i Halsnæs

Ved Halsnæs finder du tre forskellige ture.
Ullerup Skov – den nye og den gamle er 3 km, turen ved Frederiksværk Havn og hovedet på hanen er 5 km, mens turen ved Ølsted og Sydstaterne er 7 km. lang.

Læs mere

Ruter ved Mårum

Ved Mårum finder du tre forskellige ture. Kistrup turen er 2 km., turen ved Kildemosesøen er 4,1 km., mens turen fra Mårum Station og ind i skoven er 7,8 km. lang.

Læs mere