Ambassadører

Vi er i gang med finde ambassadører, der vil bruge dem selv og deres netværk til at starte gå-fællesskaber i Gribskov. 

En ambassadør er en person, der har et stort netværk, og som kan lide at være med til at gøre en forskel. En ambassadør vil gerne stå i spidsen for et gå-fællesskab, hvor deltagere får interesse i og lyst til at komme lidt tættere på vedkommende. 

Er du sådan en person, eller kender du en, som du synes kunne være en sjov og spændende ambassadør? 

Så skriv til Jane Sunesen på mail jane.sunesen@dgi.dk eller ring på telefonnummer +45 22 47 87 04 

Vores ambassadører

Anders Gerner Frost

Anders Gerner Frost

Jeg synes at projekt ”Gribskov Går Sammen” er et rigtigt godt initiativ, som kan være med til at vi alle tænker over at blive bedre til at bevæge os – hvilket jeg selv i høj grad har brug for. Det at gå, kan skabe gode og vigtige fællesskaber. Og endelig synes jeg, det er en god ny måde at være i dialog med borgerne på, samtidig med at vi ser et nyt område af vores smukke kommune, mens vi er i bevægelse.
SE GÅTURE
Tonny Nalepa Jensen

Tonny Nalepa Jensen

Efter uddannelsen blev Den Kongelige Livgarde min næste arbejdsplads fra 1985 – 1999. Jeg har flere gange været udsendt og tjent Danmark under fremmede himmelstrøg. Jeg har i en periode drevet egen virksomhed i kommunen, og i dag arbejder jeg for en virksomhed, hvor vi producerer møbler af genanvendte materialer, som får nyt liv i vores hænder.
SE GÅTURE
Kristoffer Høy Sidenius

Kristoffer Høy Sidenius

Jeg har takket ja til at blive ambassadør i Gribskov Går Sammen, fordi det er et fremragende projekt, og fordi jeg elsker at gå! At gå sætter altid nye tanker i gang, og samtaler flyder let på gåture. I mit arbejdsliv går jeg MUS med alle mine ansatte. I mit privatliv holder jeg af lange gåture både i storbyer og i naturen – særlig tydelig står gåture i London med mine børn og en vandreferie i Chamonix. Jeg ser frem til at gå med dem, der har lyst til at gå med mig og tale om uddannelse og hvad der ellers lige måtte dukke op undervejs.
SE GÅTURE
NY AMBASSADØRER KOMMER SNART

Kommer snart

Anette Studsgård

Vandreklubben i Annisse Nord arrangerer gåture i nærområdet - nogle gange krydret med lokale oplevelser.

logo af Gribskov

Anke Domdey

logo af Gribskov

Christina Krindel Larsen

logo af Gribskov

Else Meldgaard

Gran Jacobsen

logo af Gribskov

Otto Wengel

Rikke Nielsen

Min plan med at være gå-vært, er at være med til at gøre det nemmere for dig at komme ud at gå. Jeg laver forskellige ture du kan tilmelde dig.

Signe Narp

Jeg er 37 år. Friluftsmenneske, natur- og stressvejleder, samt naturterapeut. Jeg arbejder til daglig med at hjælpe mennesker til bedring i naturen.

logo af Gribskov

Steen Vestergaard

logo af Gribskov

Sussi Wivi Olsen

logo af Gribskov

Svend Jensen

logo af Gribskov

Trine Holmskov

logo af Gribskov

Ulla Glipman Jensen

logo af Gribskov

Ida Springstrup

Jane Sunesen

Jeg er projektleder på Gribskov Går Sammen og er vild med at gå ture med folk. Jeg bor i Tisvildeleje og vil primært lave gåture i lokalområdet

logo af Gribskov

Janne Jensen

John Graffmann

logo af Gribskov

Jytte Kildegaard Sørensen

Karen-Birgitte

Keld Jakobsen

Pensioneret politimand, som elsker at gå. Bor i Gilleleje og tager 1 gang om året til Hawaii

Klaus Falsing

logo af Gribskov

Lisbet Rostgaard

logo af Gribskov

Liselotte Bonne Schwaner

Gitte Larsen

Jeg er 44 år og elsker naturen. Jeg opholder mig en del ude i den friske luft og er vild med alle årstiderne. Jeg bruger naturen, både til at vandre i, løbe, gå, komme tilbage til mig selv.