Stort tilslutning til sommergåtur i Rågeleje

Torsdag eftermiddag fik gå-værterne Ida og Lene godt med selskab til deres spændende gåtur, da 66 borgere fra Rågeleje og omegn gik med på turen fra bronzealderhøjene i Bakkebjerg, gennem Baunemosen og forbi Åkandesøen.

Læs mere

Gå-hold kan startes i alle typer foreninger

Alle typer folkeoplysende foreninger i Gribskov kommune kan få økonomisk støtte og faglig sparring fra Gribskov Går Sammen til at oprette gå-hold lige netop deres forening.

Med gå-hold i foreningen får I en anden måde at mødes på, som kan styrke fællesskabet og få nye med ombord.

Læs mere

Rollator-venlige mandagsgåture i Helsinge

Den engagerede Helsingeborger og gå-vært, Ole Gran Jacobsen, har godt styr på stisystemerne i Helsinge og inviterer personer, der ikke er så godt gående og måske bruger rollator, stok, kørestol eller andre hjælpemidler med ud på korte gåture i nærområdet.

Læs mere

Gang i rollator-venlige gåture i Gribskov

Tirsdag den 14. juni kl. 12-14 byder vi på kaffe og sandwich, og inviterer til åbent møde i Frivilligcenter Helsinge for alle, der har lyst til at være med til at gå ture med borgere, som ikke er så godt gående og som eventuelt bruger stok, rollator, kørestol eller andre hjælpemidler.

Læs mere

Gå Tisvildevejen med Gribskov Går Sammen

I Gribskov går vi sammen. Det er en fast del af Gribskovs DNA at være i bevægelse og i naturen, der omgiver os. Netop bevægelsen i vores smukke natur inviteres der flere med til, når Gribskov Kommune og DGI Nordsjælland inviterer til at gå Tisvilderuten fordelt på 7 etaper hver anden søndag fra d. 13. marts.

Læs mere
Gribskov Går Sammen på tur med ambassadør Anders Gerner Frost.

Få en gratis start-pakke til din forening

Foreninger i Gribskov Kommune tilbydes en gratis start-pakke til at sætte gang i lokale gå-fællesskaber.

Pakken indeholder blandt andet uddannelse af gå-værter i foreningen og et tilskud til lidt lækkert på de første gåture.

Læs mere

Pop-up ruter

I uge 35 kan du lade dig inspirere af de pop-up ruter, som lokale ildsjæle med særligt kendskab til lokalområderne har sat op og markeret med flag.

Ruterne kan selvfølgelig stadig følges ud fra kortet, når flagene er taget ned efter Nordsjællands Vandrefestival.

Læs mere

Paneldebat: Er tempoet i velfærdssamfundet for højt?

Når Nordsjællands Vandrefestival løber af stablen i uge 35 byder programmet bl.a. på spændende oplæg, foredrag og inspirerende debatter, hvor deltagerne får den nyeste indsigt, viden og inspiration om, hvad vandring og gåture gør for os som mennesker.

Læs mere